hannandreasen.blogg.se

Följ med på min resa till Sydkorea!

Bergsvandring på Östkusten, 설악산

Publicerad 2018-11-05 19:24:00 i Allmänt,

 I Lördags tog jag en tur till 설악산 tillsammans med två kompisar.
Vi hoppade på första tunnelbanan till busstationen och kom iväg långt innan solen gått upp. Bussen vi åkte med hade jättestora stolssäten. På en rad var det bara tre säten istället för fyra. Tänk om det hade varit så lyxigt alla de gånger jag åkt fyra timmars resorna mellan Sverige och Norge, Unbelieveble!
När vi kom fram till Sokcho hittade vi inte rätt buss till nationalparken. En gubbe som letade efter samma buss hörde oss prata och tyckte vi skulle dela på en taxi, so we did.
 
Så här glada var jag och Hana när vi kom fram.
 
Väl framme vid Seollaksan's nationalpark möttes vi att jättefina höstträd. Vi kollade på vandringslederna och bestämmde oss för en led som beräknades ta två timmar fram och tillbaka.... Let's just say it took a few more hours than that.
Vi besökt tempel och tog några bilder framför en enorm Buddahstaty i brons innan vi påbörjade vår stigning.
 
Väl uppe på toppen av Ulsan Rock 울산바위 blåste det så mycket att jag fick knyta åt luvan för att inte riskera att kepsen blåste av! Det var obehagligt kallt men luften frisk och utsikten väl värt besväret.
Jag Juno och Hana
Vi åkte tillbaka till Sokcho, åt middag, och kollade på fyrverkerier vid stranden.
 
 
 Until next time!
다음에 또 봐!

Klassresa #3

Publicerad 2018-11-03 23:42:00 i Allmänt,

Igår åkte vi, alla i nivå 3, till Nami Island (남이섬).
På väg till bussen som står mitt uppe på den här mördarbacken.
 
Det tog ungefär två timmar med buss och när vi kom fram tog vi en båt över till Nami ön.
 
Vi åkte dit på en fredag, under höstlövs-tittar perioden (yes that's a thing) så det var ganska folktätt. Men det var väldigt finnt med alla höstfärgade löv så jag förstår varför folk flockas dit.
 
Den här gången fick vi matkuponger och fick välja helt själva vad vi skulle äta, vilket kändes väldigt lyxigt.
Jag och Juno hungrar efter samgyeopsal.
 
Efter maten gick vi runt på ön och tog mängder av bilder.
Klassbild med vår huvudlärare i mitten.
 
 
 
Until next time!🐵
 

Midterms och stress

Publicerad 2018-11-01 13:42:00 i Allmänt,

Den här veckan alltså 😤 
 
Nu är midterm-proven färdiga och det är en obeskrivlig lättnad, samtidigt som vetskapen om att det bara är ungefär en månad kvar till finals ligger och gror inågonstans i hjärnan😵
 För att göra saker och ting ännu bättre så har både jag och Simon åkt på förkylning. Det enda jag hoppas på nu är att den blir så kortvarig som möjligt. Då slipper jag behöva skämmas över att hosta och snörvla som en gammal gubbe under lektionstid.
Igår flög Simon tillbaka till Sverige. Han kommer tillbaka redan på måndag, och har förhoppningsvis med sig min nybeställda mobiltelefon och godis i MASSOR😍 Eftersom att han var borta under hela provskrivningen gav läraren besked om att han den här terminen inte har möjlighet att bli godkänd, utan måste läsa om nivå 2. Meeen det hade han kanske behövt ändå med tanke på att jag precis klarade mig vidare. We'll need to study!!
 
Här kommer två random bilder från förrförra helgen i Hongdae. Både jag och Rei slog personligt rekord i basket efter att vi snubblat på en super avantgarde spelning~
Vanligtvis får vi (alla jag spelat med) strax under 150p. huehuehuehue
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela