hannandreasen.blogg.se

Följ med på min resa till Sydkorea!

곱창

Publicerad 2018-09-05 19:13:00 i Allmänt,

이거 들어 봐요~
어제 사이몬과 린네아와 같이 저녁을 먹었어요. 우리는 새로운 식당에 가 보고  싶었는데 사람이 많이 있는 식당에 갔어요. 그 식당의 메뉴판은 사진이 없는데 우리는 직원의 추천을 주문했어요. 그리고 15분 후에 곱창이 왔어요!! 어제 전에 곱찬을 안 먹어 봤는데 깜짝했어요. 맛없지 않았지만 맛있지 않았어요. 이상한 감촉 때문에 다시 먹지 않을 거예요. ㅎㅎㅎ 
 
Igår åt jag kvällsmat tillsammans med Simon och Linnea. Vi ville pröva en ny resturang så vi gick till ett ställe jag kollat in några dagar tidigare och lagt märke till  att det nästan alltid är fullt, that's a good sign right? När vi kom in fanns det inga bilder eller (för oss) sökbar text som visade vad det kunde vara för typ av mat de serverade. Det slutade med att vi beställde det som servitören rekommenderade. En kvart senare kommer det ut en stor tallrik med................... grillade.. uppdelade.. TARMAR! Jag har ingenting emot att prova på nya grejer, men hade jag vetat att de bara serverade olika typer av tarmar så hade vi med säkerhet valt en annan resturang. 
 
Det var varken gott eller äckligt, men det som gjorde att ingen av oss var särskilt förtjusta i...tarmarna, var konsistensen. Vissa bitar delade inte på sig även om jag satt och tuggade på samma bit i 3 minuter, en annan typ var jätte grynig, och den tredje typen bara smälte i munnen. Inte på det goda sätten som man kan tänka sig, utan mer som att en en liten trasa vreds ur i munnen och plötslig var det bara fett jag satt och ..drack. 
hahaha visst låter det frestande?
 
Just det! På tallriken hade de lagt små brödbitar som jag antar var där för att suga upp det överflödiga stekfettet. Gott med rostat smörigt bröd tänkte vi och mummsade upp alla brödbitar. En stund senare kom servitören tillbaka och undrade vart brödbitarna tagit vägen. "Dom år vi upp" sa jag. Servitören spärrade förvånat upp ögonen och gick tyst iväg från vårt bord.... Jag tittade omkring på tallrikarna de runt om kring oss beställt, och alla, även på de bord där folk hade ätit upp och gått, var brödbitarna kvar på grilltallriken. I suppose they weren't meant for eating... men vi tyckte de var goda i alla fall!
 
Det ser inte så farligt ut, eller hur? WRONG!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela