hannandreasen.blogg.se

Följ med på min resa till Sydkorea!

Tvättbjörnscafè

Publicerad 2018-11-17 20:48:00 i Allmänt,

Simons bästis Vegar har tillsammans med sin flickvän besökt oss nu under en veckas tid. Det var lite trist att vi inte hade någon extra ledighet utan var tvugna att gå till skolan som vanligt.
 Vi tog med dem på bl.a. pilbågscafè, och tog en tur till en tvättbjörnscafé! Korea har hur många olika cafèer som helst, och inte bara för fika, vissa av dem vet jag inte ens varför de kallas för café då de inte ens serverar kaffe...men men.
 Det här tvättbjörnscafét hade även ett par grisar som bökade omkring på golvet och en och annan corgi som vaggade runt. För att bösöka tvättbjörnarna fick vi gå in i en bur där vi möttes av tre till synes trötta björnar. De verkade inte direkt stimulerade och det kändes ganska ledsamt att se dem krafsa på trägallret framför fönstret.
 Vi fick en varsin näve nötter vi skulle mata dem med och när det var slut gick de alla och gömde sig. Under tiden vi var inne i tvättbjörnsburen hade en av grisarna letat fram Stines läppbalsam(från hennes jackficka) och börjat mumsa på. Som kompensation fick hon morotskaka haha
 
Jag är otroligt tacksam över att det har kommit så många vänner och familjemedlemar som besökt oss här i Seoul och tagit del av vår resa. 💕
 
Stines gristuggade läppbalsam och morotkaka
Jag matar en tvättbjörn med nötter
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela